Plány na příštích pár dní + OFFA

06.01.2011 09:40

     Včera jsme měli po malé sváteční pauze opět agility... Hodina byla skvělá jako vždy, přesto,že byla docela zima... Marťa zjišťovala zda už jsem si konečně vyřídila výkonostňák a členství v klubu agility, a protože už to vše začínám vyřizovat, vyzkoušíme si v dubnu naše první oficiální závody..

 

 

!! 4. ledna nám přišli výsledky ze společnosti OFFA se super výsledkem, o kterém jsme už tak trochu věděli,ale nechat si to potvrdit odborníky je mnohem lepší.... více se o tomto dočtete v sekci O Kennym - zdraví !!
 


    Dnes máme ještě jeden trénink, na který už se moc těšíme... jsme zvědaví co nového si na nás Marťa zase vymyslí...:o)


    V sobotu chceme jet navštívit našeho synátora Aziho do Hostěrádek a už se na něj těšíme, je už totiž určitě pěkně velikej.... doufám,že se trochu vydaří počasí a my si tak dovezeme i pár pěkných foteček...


    Na neděli už máme delší dobu naplánovaný výjimečný trénink agility,který bude probíhat od 9:00 do 15:00, cca v deseti členné skupince... Už jeden takový trénink byl minulý týden a zatím jsem na něj slyšela jenom chválu...a že se máme na co těšit...:o)

Po cestě domů z tréninku bychom se chtěli zastavit na chvíli v Kuřimi za Leňou a Angie a Káťou se Sárkou a Heavy... uvidíme jak to vyjde,ale doufám,že jo...